Handelsvilkår


Sælger:
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra
Postkassedeko,
Nørre Alle 24,
5610 Assens,
Tlf. 23241419
cvr.nr. 43648268

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Postkassedeko som sælger.


Dokumentation og brugervejledninger til varen, følger disse, ved leverance fra Postkassedeko.


Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Postkassedeko ́s side, er denne af vejledende art. Postkassedeko indestår for, at varerne opfylder kravene fra Post Danmark til mærkning med navn og evt. hus nr.


Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Postkassedeko sker som brevforsendelse og anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Eller varen er sat et sted hos kunden.


Forsendelsen af varer sker med Post Danmark.

Leveringstid: 3-5 arbejdsdage.

Risikoen for varer købt af Postkassedeko overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Postkassedeko, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Postkassedeko.


Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. Forudsat at varen er korrekt monteret iflg. Vejledning for montage.


Der ydes ingen reklamationsret ved forkert opgivet mål eller tekst fejl.
 Postkassedeko søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering.


Pris og betaling:

Hos Postkassedeko kan du bestille dine varer online og betale med bankoverførelse eller dankort.


Alle priser hos Postkassedeko - på web-adressen http://www.postkassedeko.dk - er inkl. moms.


Fortrydelsesret:
Postkassedeko yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesretten gælder ikke varer der specielt er fremstillet til kunden. eks. Folier med tekst og ejet billede.


Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.


Annullering af ordre:

Ordrer, der endnu ikke er effektueret eller sat i produktion af Postkassedeko, kan annulleres ved at kontakte os pr. e-mail info@postkassedeko.dk eller på tlf. 23241419.
Betalte beløb vil blive returneret.


Etik:

Postkassedeko forbeholder sig ret til at tilbagevise ordre med billeder/motiver, der kan virke anstødelige på andre, dette bedømmes af Postkassedeko.
Betalte beløb returneres.


Forsendelse:

Folien sendes i paprør, som alm. post med Post Danmark. Ved forsendelse af vare som almindelig brevpost, er det kunden der har ansvaret for forsendelsen. Det vil sige, at hvis brevet bliver væk hos Post Danmark, bliver der ikke ydet erstatning for den bortkomne vare, af Postkassedeko.


Postkassedeko leverer i det meste af Danmark, og med pristillæg for fragt til Grønland og Færøerne. Pris kr. 25,- 


Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 30 dage efter, at du har afgivet din bestilling.


Forbehold:

Postkassedeko hæfter ikke for følgeskader på brevkasser, så som afskaldning af maling ved fjernelse af folien.
 Postkassedeko tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra
Underleverandør.


Post Danmark:

Postkassedeko leverer mærker ”Modtagerflex”, ”Reklamer Nej tak” og
”Reklamer og gratis aviser Nej Tak” som del af foliebilledet. Du skal selv tilmelde dig den ønskede ordning, ved Post Danmark, hvis du ikke har ordningen.


Kurv  

vare (tom)